Używamy plików cookie do analizy, celów bezpieczeństwa, prawidłowego funkcjonowania i personalizacji strony internetowej. Czy kontynuujesz na stronie? Wtedy wyrażasz zgodę na umieszczanie plików cookie.

Polityka Prywatności

Eeveve - Część Dline B.V. przygotował to oświadczenie o ochronie prywatności, aby pokazać, że bardzo poważnie podchodzimy do jego prywatności. Poniżej wyjaśniamy, w jaki sposób przetwarzamy dane osobowe w Eeveve.

Wszystkie gromadzone przez nas dane będą przechowywane w ścisłej tajemnicy i nie będą pożyczane, wynajmowane, sprzedawane ani w inny sposób ujawniane. Informacje przekazane Eeveve będą traktowane z najwyższą starannością.

Twoje dane

Celem rejestracji przez nas danych osobowych jest dostarczanie odwiedzającym zamówionych produktów i informacji handlowych.

Dane wprowadzone przez Ciebie przy zamówieniu zostaną przez nas wykorzystane do przetworzenia zamówienia. W tym kontekście Twoje dane mogą być przekazywane stronom trzecim zaangażowanym w przetwarzanie zamówienia (np. Osobie dostarczającej).

Eeveve stosuje techniki bezpieczeństwa, aby zapobiec utracie, okaleczeniu lub innym uszkodzeniom informacji. Klient jest zawsze uprawniony do żądania, zmiany lub usunięcia danych osobowych.

Eeveve - Część Dline B.V. ponosi odpowiedzialność w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych (WBP).

Jeśli chcesz wyświetlić dane osobowe, które Eeveve zarejestrowało na Twój temat, lub jeśli chcesz zmienić dane, ponieważ są one niepoprawne lub niekompletne, lub jeśli chcesz je usunąć lub zabezpieczyć, możesz skontaktować się z Eeveve e-mailem na adres privacy@eeveve.com. W ciągu czterech tygodni Eeveve poinformuje Cię, jakie dane osobowe przetwarza o tobie i czy spełni lub może spełnić wszelkie żądania usunięcia, ochrony lub poprawy.

Jeśli masz konto, możesz przeglądać i zmieniać zapisane dane w dowolnym momencie na stronie konta.

Specjalne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu gromadzenia danych o odwiedzających witrynę w wieku poniżej 16 lat. Chyba że mają zgodę rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik ma więcej niż 16 lat. Dlatego zalecamy zaangażowanie rodziców w działania ich dzieci w Internecie, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe małoletniego bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami pod adresem privacy@eeveve.com, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Eeveve przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

  • Obsługa płatności
  • Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
  • Aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli to konieczne, aby wykonać nasze usługi
  • Aby poinformować Cię o zmianach w naszych usługach i produktach
  • Aby zaoferować Ci możliwość założenia konta
  • Dostarczać towary i usługi
  • Eeveve analizuje twoje zachowanie na stronie w celu ulepszenia strony i dostosowania oferty produktów i usług do twoich preferencji.
  • Eeveve przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak informacje potrzebne do naszego zeznania podatkowego.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Eeveve nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla ludzi. Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe, bez angażowania osoby (na przykład pracownika Eeveve).

Jak długo przechowujemy dane osobowe

Eeveve nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do realizacji celów, dla których Twoje dane są gromadzone. 

Okresy przechowywania następujących (kategorii) danych osobowych: (kategoria) dane osobowe> okres przechowywania> powód Dane osobowe> okres przechowywania> powód adres> okres przechowywania> powód itp.> okres przechowywania> powód

Udostępnianie danych osobowych osobomtrzecim

Eeveve nie sprzedaje Twoich danych stronom trzecim i udostępnia je tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub w celu wypełnienia obowiązku prawnego. Zawieramy umowę o przetwarzaniu z firmami przetwarzającymi dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności danych. Eeveve pozostaje odpowiedzialna za te operacje przetwarzania. Na przykład firmy otrzymujące dane to:

  • PostNL: Informacje o adresie są używane do wysyłki.

 

Biuletyn
Rejestrując się w celu otrzymywania naszego biuletynu, korzystamy z podanych przez Ciebie informacji, aby wysłać Ci newsletter.

Rezygnacja

Możesz zrezygnować z newslettera w dowolnym momencie za pomocą linku w newsletterze. Jeśli utworzyłeś konto, możesz także zarządzać subskrypcją biuletynu za pomocą informacji o koncie.

Polityka plików cookie

Ta strona używa funkcjonalnych i statystycznych plików cookie, które są niezbędne, aby ta strona działała jak najlepiej.

Pliki cookie (i inne podobne techniki, takie jak javascript) zapewniają na przykład, że możesz pozostać zalogowany na stronie internetowej lub że Twoja lokalizacja i ustawienia językowe są zapamiętane (funkcjonalne). Ponadto zachowują Twój cyfrowy koszyk podczas zakupów online. Pliki cookie pozwalają również właścicielom witryn zobaczyć, jak często ich witryny - i które strony - są przeglądane przez odwiedzających (statystyki). Pliki cookie są używane, gdy używasz na przykład przycisku Lubię to (media społecznościowe), ale także, aby uniemożliwić Ci zobaczenie tej samej reklamy 20 razy dziennie (reklamy). Pliki cookie umożliwiają także śledzenie informacji o Twoim korzystaniu z wielu stron internetowych. Na przykład witryny i reklamodawcy mogą powiedzieć coś o twoich preferencjach, pozwalając im wyświetlać bardziej odpowiednie informacje i / lub reklamy (zainteresowania). Dzięki plikom cookie są one w jak największym stopniu dostosowane do własnych zainteresowań. Jeśli wyłączysz pliki cookie, nadal będziesz widzieć reklamy, które nie będą już dostosowane do twoich zainteresowań.

Nasze użycie plików cookie

Pliki cookie to proste małe pliki tekstowe przechowywane na dysku twardym lub w pamięci komputera / telefonu komórkowego / tabletu. Poniżej znajduje się przegląd plików cookie, z których sami korzystamy.

Funkcjonalny - niezbędny do funkcjonowania strony internetowej (koszyk, ustawienia językowe)
Statystyki - w celu poprawy jakości zakupów w naszej witrynie
Pliki cookie pozwalają rozpoznać Cię na naszych stronach internetowych, gdy ponownie je odwiedzasz. Na przykład używamy plików cookie do:

  • śledzenia produktów znajdujących się w koszyku lub zapisywania preferencji ustawionych dla konkretnej usługi lub strony internetowej; do celów statystycznych. Między innymi, aby zobaczyć, jak często odwiedzana jest strona internetowa, przez które strony odwiedzający trafili na naszą stronę (strony) i które strony są odwiedzane na stronie;

Wyłączenie plików cookie

Możliwe jest wyłączenie obsługi plików cookie w przeglądarce. Można to ustawić inaczej w zależności od przeglądarki. Zobacz tę stronę, aby wyłączyć pliki cookie. Przeczytaj poniżej, jakie konsekwencje może to mieć dla wygody przeglądania naszej witryny.

Jeśli wyłączyłeś pliki cookie w ustawieniach przeglądarki, istnieje szansa, że niektóre funkcje nie będą działać lub nie będziesz mógł korzystać z niektórych usług. W każdym razie zobaczysz pasek informacji o plikach cookie na każdej stronie, ponieważ nasze strony internetowe nie mogą przechowywać (w pliku cookie), które wcześniej odwiedziłeś witrynę, a nawet mogły dokonać wyboru między zaakceptowaniem lub odrzuceniem plików cookie. Możliwe jest również, że Twój koszyk jest pusty.

Wyświetl, dostosuj lub usuń dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Ponadto masz prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez Eeveve oraz masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które przechowujemy na Twój temat, w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji. Możesz poprosić o dostęp, poprawienie, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub wniosek o wycofanie zgody lub sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych na privacy@eeveve.com.

Aby upewnić się, że prośba o dostęp została złożona przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z żądaniem. W tym egzemplarzu zaznacz zdjęcie w kolorze paszportowym, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z cyframi na dole paszportu), numer paszportu i numer służbowy (BSN). Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoją prośbę jak najszybciej, ale w ciągu czterech tygodni. Eeveve pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość wniesienia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Możesz to zrobić za pośrednictwem

następujący link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Jak chronimy dane osobowe

Eeveve poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu wykorzystaniu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym modyfikacjom. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pod adresem privacy@eeveve.com.

 

Afterpay

Jeśli zdecydujesz się na opcję Afterpay:  Afterpay może sama przeprowadzić kontrolę kredytową ze względu na swój uzasadniony interes lub przekazać dane dotyczące płatności zebrane w celu przetworzenia płatności na zewnętrzną instytucję kredytową. Możesz sprzeciwić się temu w dowolnym momencie.